Nova etapa, noves energies

Avui la nostra admó de loteria comença nova étapa. Profundament agraïda estic en nom de la meva família als qui en l’ètapa precedent ens han ajudat tant i tant i l’han fet crèixer i li han donat l’anomenada de l’administració “del somriure, del bon tracte, de l’amabilitat, dels sugus per la quitxalla, del degoteig de premis”. Gràcies Miquel; Gràcies Cristina; Gràcies, MIL GRÀCIES Eva, des del cor; Gràcies Pilar, mare; Gràcies Laura; Gràcies Susanna; Gràcies Fina; Gràcies Anna; Gràcies Carme; Gràcies Lídia; Gràcies Susanna; Gràcies Antonio; Gràcies Miquel; Gràcies Montse; Gràcies Lola; Gràcies Josep, pare!!! Un petó i mil gràcies per ajudar-nos, per ajudar-me i per haver posat tant d’amor i dedicació a la vostra feina a l’administració. Continuem endavant!!!trevo1