Solstici d’estiu, nit màgica de Sant Joan

Un dels déus del poble romà, era el déu “Jano”, el déu dels portals. Era el déu de les dues cares, l’una oposada a l’altra: l’una mirava cap al solstici d’hivern i l’altra cap al d’estiu, i no era cap casualitat, ja que pels romans, a l’igual que per a la resta de pobles pagans de la época,  creien que en els solsticis les portes al món dels déus, de les energies, estaven més obertes i, per tant, la comunicació amb ells, i les noves oportunitats i la renovació i entrada de noves energies, amb l’apertura de portes, també era més possible que mai!

Els dos portals vers el “més enllà” rebien a l’antiga Roma, el nom de “Juanes”.

Al solstici d’estiu doncs hi van relacionades tot tipus de creences positives, relacionades amb la prosperitat i l’abundància en molts aspectes!!!

Bona revetlla!

Concentrem totes les energies en procurar l’abundància de premis a l’Administració de Loteries de Sant Julià de Vilafranca!

Molts premis i molt i molt ben repartits!

images (1)Fem moltes persones felices!